Norrelogowordtexttranspbaksida

Ni undrar kanske var vi tagit vägen?
 
Vi är kvar precis på samma ställe som innan.
Vi håller fortfarande stängt och kommer att ha så till dess vi känner att det är tryggt och ser en långsiktig möjlighet att fortsätta vår verksamhet.

Betongmadamen Norrehus går ingenstans och inte vi heller, men det kan vara så att när vi öppnar igen, kanske ni inte riktigt känner igen det dagliga konceptet.

Under denna långdragna pandemi har vi fått uppleva hur våra anställda inte känt sig trygga i den tumultartade restaurangbranschen längre, utan valt att ta andra vägar och branscher vilket vi såklart tycker är trist, men ”all ends leads to new beginnings” och är det något denna pandemin har tagit med sig så är det väl funderingar över ”de stora riktlinjerna i livet” vilket är bra.
Så även hos oss.
I vårt fall har detta självvalda uppehåll inneburit nya tankar om verksamhet och hur vi förvaltar huset allra bäst och vad som känns inspirerande för oss.

Norrehus ägs och drivs med hjärtat, men när pandemin nu härjar måste även ekonomhjärnan kopplas in i dominant läge och de väldigt försenade stöden gällande restaurangnäringen gör att nyanställningar är omöjliga och alldeles för osäkra, och då den dagliga verksamheten – även i pandemitider är för stor för mig, Anna att hantera själv, är det ekonomiskt rätta valet att inte ha öppet.
 
Ni som har presentkort eller liknande – haf tröst, släng dom inte. Det kommer nya tider och nya möjligheter att nyttja dom.
Våra bed and breakfastrum går såklart bra att hyra även om restaurangbiten håller stängt. Helt Coronasäkra! Maila anna@norrehus.se om ni har några frågor.

Vårt hjärta har alltid klappat extra för våra konserter och arrangemang och gör så fortfarande vilket säkert kommer att prägla vår återkomst post-pandemin.
 
Ta nu hand om er ordentligt och surfa ut denna pandemi – så ses vi sen.

Puss och kram
Anna, Lars & madame Norrehus

Vår Coronapolicy hittar du här

Nyhet!

Allt har sin tid. Inget varar för evigt.
GOOD TIMES AHEAD!
Corona ska ha in tid nu, MEN SEN mina vänner SEN...
Vi måste ju ha något att se framemot;
Härliga konsertkvällar,
Mysigt umgänge med vänner i en fullsatt restaurang,
AW partykvällar med singalong-drag från scenen,
Nya musikupplevelser med nya artister...
Helt enkelt GOOD TIMES!

Ge bort glädje och tillförsikt att även denna situation har en ände och livet går tillbaka till en tid då vi inte bunkrar toapapper och skrämmer upp oss själva och varandra.
Ge bort GOOD TIMES till en god vän, till dina nära och kära, till dig själv, till din snälla granne eller till din älskling -   i en tid då vi behöver något att se framemot.

Köp dina GOOD TIMES  här (finns olika varianter under kategorierna mat eller entré).
TÄNK PÅ att när det är dags att utnyttja dom  - ring och boka din plats på det event du vill gå på.
Matvarianten går alldelses utmärkt att använda på vår Dagens Servering som fortlöper som vanligt i dessa dagar.

 

Så här tycker ett urval av våra cateringkunder;

"Det gick jättebra och maten var riktigt god och fick mycket bra betyg av gästerna. "
Representationscatering för 125 gäster.


"Det blev superbra. Alla berömde maten och den räckte gott och väl. "  
Födelsedagscatering för ca 70 personer.

"Tusen tack för fantastisk mat. Mycket mat och god mat. Alla gäster var nöjda och glada."
Festcatering för 22 personer.

"Alla tyckte det smakade fantastiskt gott och var väldigt nöjda!"
Lunchcatering, en söndag för 70 personer
--------------------------------------------------------------------------------

Välkommen med din cateringbeställning.
Vi ser, med glädje, framemot att få leverera din mat så att du kan umgås med dina gäster och fira -  inte stå i köket och laga mat. 
0435-101 05


Varmt välkomna till våra konserter och kvällshappenings med servering och fullständiga rättigheter. 


Det går även bra att hyra Norrehus för privata fester, möte eller andra sammankomster.
Kök och bar är dock alltid i vår regi även vid uthyrning.

Året 2017

Vilket år vi kan se tillbaka på! 
Efter att tagit beslutet att bromsa utvecklingen sommaren 2016, stänga Dagens och försöka komma ikapp organisatoriskt öppnade vi återigen  Dagens 1 mars 2017. 

Helt ny personal, upplärd av mig såsom jag vill ha det - samtidigt som jag fick utvecklas själv inom en helt ny bransch.
If you never try, you´ll never know - är och förblir ett motto vi dagligen lever efter.
Det har stundtals varit tufft för oss och pressen på oss alla har varit en utmaning- ibland lite överväldigande, men vilken utveckling ni har gjort möjlig för oss!
Och vilken kärlek och värme vi fått av er -lika överväldigande den, och det största skälet till att vi ser  framåt när det blir lite väl långa dagar. Ett varmt tack från oss alla !

Dagens alla fem vardagar, konserter med utländska, såväl som större svenska artister och givetvis med våra lokala musikhjältar.
Vi öppnade upp fredagskvällarna för a la carte, vi hade privata sittningar, fester, bröllop - även med sjäva vigseln i huset,
matcatering till stora event med gäster från hela Europa, matservering på vår älskade Parkfests 40-års fest med eget öl - dagen till ära.

Vi körde musikquizz, oktobeerfest, gåsamiddagar, grillkväll (blev tyvärr bara en, detta kassa väderår), julbord, julshower, tre utsålda kvällar med Torsson och som grädde på lingonen en fantastisk juldagskväll med glada människor, utsålt och massor av kärlek.

Vad 2018 har att erbjuda står ännu- till en del oskrivet, men vi hoppas ni följer med oss när vi traskar vidare i utvecklingen av Norrehus -  musik, mat och mycket mer. 
We love ya! 
Puss!

 

loading...

året 2015

Tack alla ni, artister som ljudtekniker som personal som påhejare och allra mest tack till er alla som kommer och sprider glädje i huset. 
Ni skapar magi!

BILJETTINFO!
Vikktett!
Ni som köpt biljetter via nätet. Ert kvitto ni får där är er biljett! Ta med den. 
Att visa den i telefonen är inte att föredra kvällar vid hårt tryck i dörren. Tacksam om ni underlättar the flow. 
Är ni flera på samma biljett är det bättre än bra om ni samordnar ingången.

Ni andra som köpt över disk har er biljett med er.

MATINFO! 
Osse vikktett! 

De olika kvällarnas meny när det gäller arrangemangskvällar finner ni under resp. arrangemang, på fb, under fliken "vår mat"  eller så kan ni gärna ringa oss på 101 05.

För er som inte bokat bord kan smårätter beställas i baren när trycket på köket lagt sig något.

Slut på meddelandet. Ordning i klassen. 

Varmt välkomna till oss ❤

norrehus har levererat episka ögonblick, glädje, skönt häng, stil och värme sedan 1899,
och vi har inte tänkt att sluta med det.
varmt välkommen !

loading...

kalender

På gång på norrehus.
klicka på eventet för mer information och för att köpa your ticket to fun!

Det är inte bara vackra motsolsbilder på blommor, sirliga frukostdukningar och nymanglade lakan på detta stället. Idag lägger Lars och jag nya dagvattenledningar. Sen blir det en ny plattyta och så får Ölandsstenen gå till andra projekt. Kommer nog en motsolsbild på det när det är färdigt 😀☀️ Nu kallar gropen! #bedandbreakfast #sekelskifteshus #storgatsten #ölandssten
Godmorgon på er! ☀️ Önskar er en fin dag och firar lite med en god kopp Java och krämigt skummad mjölk på toppen att vårt lilla Bed and Breakfast blivit så väl emottaget och att våra gäster trivs och blir lika fascinerade av detta magiska hus som vi är. Tänk om brandmännen, i juni 1917 inte hade varit så ihärdiga i sitt släckningsarbete.. då hade hon inte stått kvar. Klippan hade känts fattigare utan detta vackra hus, eller hur? 😊☀️ #morgonkaffe #bedandbreakfast #kulturbyggnad #sekelskifteshus #sölvesborgstidning #klippan
Hos oss kryper du ner mellan riktigt gammeldags lakan. Fräscha och sådär gott doftandes av vind och vår efter att blivit torkade i vinden i trädgården. Finns inget skönare efter en dags färd mot natt. #riktigalakan #utomhusdoft #lufttorkade #skönsäng #godnattssömn

Senaste nyheter

-

Norrehus

Bryggerigatan 13, 264 33 Klippan
0435-10105   072-570 78 38
anna@norrehus.se