Norrelogowordtexttranspbaksida

På´att igen.

Gällande vår omstrukturering.

Vill poängtera att våra konserter och kvällshappening med servering kommer att fortsätta som vanligt. Fantastiska konserter att se framemot!

När vi köpte huset i februari 2014 hade vi våra mål klara framför oss. Lars och jag.

Renovering av första våningen till kvällsservering med/och konserter, samt butik.
Andra och tredje våningen B&B- rum och lägenheter.

Maj 2015 öppnade vi och det har varit ett fantastiskt år!
Dock inte riktigt i enlighet med våra ursprungsplaner.
Personalröst ledde oss in på Dagens-servering.

Mina statuter i serveringen är och har alltid varit SVENSKT KÖTT, färska och bra råvaror.
Ett koncept som minst sagt är en utmaning att få till när det handlar om den priskänsliga lunchserveringen, men if there is a will - there is a way.
Detta året som gått har vi upplevt en ständigt ökande Dagens- med gäst-rekord gång på gång och det har på alla sätt varit oerhört givande. Mycket slitigt, men givande och lärorikt.

Husets fortsatta utveckling har helt få stå tillbaka, för tiden har helt enkelt inte räckt till och ALL vår fokus lades på Dagens och utvecklingen av denna. 
Det hade krävts ytterligare några år av rejält slit och total fokusering innan jag hade varit fullt nöjd och känt att den kunde stå på egna ben så den fortsatta utvecklingen av husets andra våningar kunde fortsätta.
Tyvärr, endast ett år efter denna helhjärtade satsning påbörjades, flyttade vår matlagningsansvarige och eftersom Dagens- i det formatet vi valt att presentera den, byggde i mångt och mycket på dennes matlagningstankar med mina riktlinjer i grunden, så känns inte en fortsättning i vår regi som ett alternativ.
Vi har haft några intressenter som vill ta över Dagens-serveringen, men inget är till dags datum bestämt ännu.

Lars och jag såg vår möjlighet, med denna ändring av förutsättningar att leda in vårt arbete och hjärta ånyo på vad vi ville från början och slutföra vår renovering av hela huset så HELA huset kan leva upp igen.
Vi återgår till våra egna idéer och lägger all vår energi på vad VI vill med huset och vad vi känner är rätt för oss.

Vi är i skrivande stund i full gång med fortsatt renovering av våning två och tre.
En viss ombyggnad kommer att ske på nedanvåningen och butik kommer att öppna ( av lite annorlunda slag med attityd, humor och lokala kännetecken) som tillsammans med servering och konserter kommer att leva ännu mer upp till vår logo -
NORREHUS - musik, mat och mycket mer.

Jag tänkte att ni skulle få följa oss på vår fortsatta renoveringsväg i ett hus som har varit med om allt i sitt 120ish-åriga liv - från striptease till disponenter, från stuckatur till vävtapeter, från totalt förfall till fina middagar.
Allt ryms i detta husets själ. Tro mig. Allt.
/A

Vill du följa renoveringen från allra första början kan du göra det här

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bert-Inge Karlsson » En summering:  ”Verkligen lycka till med ert fortsatta arbete utifrån en mer eller mindre urspru..”

  • Maria Fia Ohlsson » En summering:  ”Ni är ju hur duktiga dom helst. Detta kommer bli superbra. Kul att följa er. Må ..”

  • Mats westling » En summering:  ”Ser fantastiskt spännande ut...lycka till o heja heja!”

  • Lena » En summering:  ”Ni är verkligen beundransvärda och kommunen ska vara evigt tacksamma att ni beva..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln